17.06.2015

Баклажанний салат з помідорами та сиром

Недаремно кулінари називають баклажани «літнім м’ясом». Додавання їх до будь-якої страви робить її ситною та поживною. А баклажанний салат з помідорами та сиром – це ще й смачно, і красиво, і корисно.

Інгредієнти для баклажанного салату

Спобуйте ще приготувати теплий салат з руколою та козячим сиром.

Як приготувати салат з помідорів, сиру та баклажанів

  • Баклажани порізати тонкими скибочками, щедро посолити залишити на 30 хвилин.
  • Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю.
  • Збризнути баклажани олією і запекти в духовці (12-15 хвилин при 200 градусах).
  • Дрібно порізати зелень і часник, додати оливкову олію, сіль і перець за смаком, добре розмішати. Цим соусом полити запечені скибочки баклажанів.
  • На широку тарілку викласти салатне листя.
  • Після того, як баклажани охолонуть, злити маринад і викласти шматочки на листя салату.
  • Крупно порізати помідори і бринзу, викласти на баклажани. До залишків маринаду додати лимонний сік, перемішати і рівномірно полити салат.

Приготуйте ще літній салат з сиром та овочами.

Сподобався рецепт салату з баклажанів, помідорів та сиру – поділіться ним у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.