19.05.2015

Риба у картопляному «кожушку»

Риба смажена у клярі, у борошняній паніровці або сухарях… Ви вважаєте, що всі ці рецепти дуже банальні, і хочете вигадати щось нове? Нічого вигадувати не треба! Саме час приготувати рибу у «кожушку» з картоплі.

Інгредієнти для рибної справи

  • півкілограма філе будь-якої риби

  • 4-5 сирих картоплин

  • 2 яйця

  • 2 столові ложки лимонного соку

  • сіль, перець, зелень

  • соняшникова олія

Можете приготувати коропа із медом.

Як приготувати рибу у «кожушку»

  • Підготувати рибу: філе помити, порізати на порційні шматки, розмішати з сіллю, перцем і лимонним соком.
  • Почищену картоплю потерти на грубу тертку і відтиснути сік.
  • Яйця збити і посолити.
  • Кожен шматок риби класти у яйця, потому – обгортати у терту картоплю, притискаючи останню пальцями до шматків філе. Тоді класти у розігріту олію.
  • Смажити, поки кожен шматок зарум’яниться з обох боків.

Рекомендуємо рецепт щуки з хроном.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.