17.05.2015

Фаршировані грибочки

Цей рецепт стане у пригоді, коли прийшли неждані гості. Якщо маєте у холодильнику куряче філе, фаршировані гриби зготуєте за лічені хвилини.

Інгредієнти для фаршированих грибочків

  • 1 кг печериць

  • 1 цибулина

  • 1 куряча грудка

  • копчений бекон

  • 2 ст. ложки сметани

  • 100 г сиру

  • зелена цибуля, сіль, перець.

Спробуйте приготувати швидкі мариновані печериці.

Як приготувати фаршировані грибочки

  • Печериці обмити або обтерти серветкою. Ніжки викрутити, дрібно порізати.
  • На сковороді обсмажити цибулю до м’якості, додати ніжки від грибів.
  • Смажити кілька хвилин. Додати сиру курячу грудку – дрібно нарізану.
  • Смажити до готовності. Додати цибулю і сметану, перемішати.
  • Додати нарізаний копчений бекон.
  • Начинити капелюшки грибів, зверху присипати тертим сиром. Запікати в гарячій духовці хвилин 10.

Рекомендуємо також пісний варіант фаршированих печериць.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.