10.09.2015

Булочки з корицею

Іноді хочеться приготувати щось таке, щоб воно було не просто смачне, а ще й милувало око. Ось – перевірений рецепт булочок з корицею.

Інгредієнти для булок

Спробуйте ще рецепт сирних «троянд» із дріжджового тіста.

Як приготувати булочки з корицею

  • Дріжджі розвести у молоці, додавши трішки цукру.
  • Додати цукор і трохи борошна. Замішуємо тісто. Почергово з борошном вливаємо розтоплене масло. Воно повинно бути теплим (не гарячим).
  • Тісто має вийти м’яким і не липнути до рук. Залишити його на годину-півтори,щоб підійшло.
  • Розкачати тісто прямокутником, змастити вершковим маслом, посипати цукром, змішаним з корицею. Скрутити його у рулет і порізати на шматочки товщиною 1,5-2 сантиметри.
  • Викласти булочки на форму, змащену олією і випікати при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.

Радимо також приготувати медові оладки з корицею.

Якщо рецепт булочок з начинкою із кориці вам сподобався – розкажіть про нього друзям.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.