10.09.2015

Булочки з корицею “Сінабон” | Рецепт булочок з цукром на дріжджах

Рецепт булочок з корицею "Сінабони"

Як приготувати булочки з корицею “Сінабон”? Спробуйте французький рецепт булочок з цукром на дріжджах. Інгрідієнти, які вам знадобляться: молоко, борошно, кориця, цукор, сухі дріжджі та вершкове масло.

Булочки з корицею та вершковим крем-сиром, які ще мають назву  “Сінабони” стали одними з найулюбленіших випічок в усьому світі. Вони є візитівкою всесвітньо-відомої американської мережі кафе-пекарень, що з’явилася в Сіетлі  1985 року. Але сьогодні таку випічку можна приготувати і в домашніх умовах.

Рецепт булочок з корицею

Іноді хочеться приготувати щось таке, щоб воно було не просто смачне, а ще й милувало око. Ось – перевірений рецепт булочок з корицею.

Готувати такі булочки легко, головне правильно приготувати тісто, в цьому ми вам якраз допоможемо. Смакуватиме з теплим молоком, чаєм або ж какао. Традиційно для начинки, змішують корицю з цукром, проте можна додати й родзинки, горіхи або цукати, це зробить ваш десерт ще смачнішим.

Інгредієнти для булок

Спробуйте ще рецепт сирних «троянд» із дріжджового тіста.

Як приготувати булочки з корицею

  • Дріжджі розвести у молоці, додавши трішки цукру.
  • Додати цукор і трохи борошна. Замішуємо тісто. Почергово з борошном вливаємо розтоплене масло. Воно повинно бути теплим (не гарячим).
  • Тісто має вийти м’яким і не липнути до рук. Залишити його на годину-півтори,щоб підійшло.
  • Розкачати тісто прямокутником, змастити вершковим маслом, посипати цукром, змішаним з корицею. Скрутити його у рулет і порізати на шматочки товщиною 1,5-2 сантиметри.
  • Викласти булочки на форму, змащену олією і випікати при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
  • Готуємо глазурь. З’єднуємо сир, цукрову пудру та вершки. Все ретельно збити міксером.
  • Витягти булочки з духовки і відразу залити глазур’ю.

Перед випіканням можете змастити булочки яєчним жовтком, для рум’яності. Здобні булочки можна зробити пісними, замінивши молоко водою, а масло – олією. Пісні булочки на воді виходять не гірше здобних, замість глазурі можете взяти джем, варення або натуральний мед.

Головне, не перегніть з корицею, інакше у вашій здобі буде відчуватись гіркота. Під час випікання, булки не повинні злипатись. тому викладайте їх так, щоб між ними залишався простір.

А ще кориця – прискорює обмін речовин та розчіплює жири. Отже, ви можете не хвилюватись за свою фігуру, і сміло куштувати такий десерт. За нашим рецептом, ви можете зробити булочки навіть з листкового тіста. Все що потрібно, розгорнути, змастити начинкою та скрутити в рулет.

Радимо також приготувати медові оладки з корицею.

Якщо рецепт булочок з начинкою із кориці вам сподобався – розкажіть про нього друзям.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.