Квашені овочеві голубці
Суперова закуска під горілочку! Не вірите? Приготуйте і пригостіть гостей! Квашені овочеві голубці за нашим рецептом стануть вашою фірмовою стравою.
Інгредієнти для овочевих голубців
Качан капусти
2–3 морквини
6–8 зубців часнику.
- Для розсолу:
1 л води
1 ст. ложка солі
1,5 ст. ложки цукру
кілька горошин чорного і запашного перцю.
Приготуйте також квашену капусту про запас.
Як приготувати квашені овочеві голубці
- Приготувати овочеві голубці: свіжу моркву натерти на тертці для корейської моркви, додати подрібнений часник, сіль за смаком.
- Можна додати гострий червоний перець.
- Відварити у підсоленій воді капустяне листя, обрізати потовщення, загорнути в нього моркву, укласти в миску або банки і залити перекип’яченим гарячим розсолом.
- Через 2 дні голубці готові.
- Найшвидший спосіб відокремити капустяне листя – за допомогою мікрохвильовки: 10 хв достатньо, щоб листя легко знялося.
Скуштуйте також капусту у медовій заливці.
Якщо рецепт квашених овочевих голубців сподобався вам і вашим рідним, розкажіть про це в коментарях!