Квашені овочеві голубці

Суперова закуска під горілочку! Не вірите? Приготуйте і пригостіть гостей! Квашені овочеві голубці за нашим рецептом стануть вашою фірмовою стравою.

Інгредієнти для овочевих голубців

  • Качан капусти

  • 2–3 морквини

  • 6–8 зубців часнику.

  • Для розсолу:
  • 1 л води

  • 1 ст. ложка солі

  • 1,5 ст. ложки цукру

  • кілька горошин чорного і запашного перцю.

Приготуйте також квашену капусту про запас.

Як приготувати квашені овочеві голубці

  • Приготувати овочеві голубці: свіжу моркву натерти на тертці для корейської моркви, додати подрібнений часник, сіль за смаком.
  • Можна додати гострий червоний перець.
  • Відварити у підсоленій воді капустяне листя, обрізати потовщення, загорнути в нього моркву, укласти в миску або банки і залити перекип’яченим гарячим розсолом.
  • Через 2 дні голубці готові.
  • Найшвидший спосіб відокремити капустяне листя – за допомогою мікрохвильовки: 10 хв достатньо, щоб листя легко знялося.

Скуштуйте також капусту у медовій заливці.

Якщо рецепт квашених овочевих голубців сподобався вам і вашим рідним, розкажіть про це в коментарях!

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора