20.04.2015

Брюссельська капуста під соусом «Бешамель»

Навіть якщо ви не любите капусту, під цим соусом вона вам неодмінно сподобається. А мінімальний час приготування за цим рецептом дозволить зберегти більшість овочевих вітамінів.

Інгредієнти

Спробуйте ще рецепт часникового супу із брюссельською капустою. 

Приготування

  • Капусту розібрати на маленькі качанчики, поварити їх у підсоленій воді 7 хвилин, відкинути на друшляк.
  • Розтопити вершкове масло, додати борошно, швидко розмішати і прогріти протягом 2-х хвилин.
  • Поступово туди влити гаряче молоко, постійно розмішуючи, щоб не було грудочок.
  • Варити 1 хвилину, помішуючи. Отриманий соус заправити лимонним соком і сіллю.
  • У посуд з соусом перекласти капусту, все перемішати і добре прогріти, не доводячи до кипіння.

Рекомендуємо також переглянути 12 рецептів страв з різних видів капусти. 

Якщо вам сподобався рецепт брюссельської капусти під соусом бешамель, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.