Брюссельська капуста під соусом «Бешамель»

Навіть якщо ви не любите капусту, під цим соусом вона вам неодмінно сподобається. А мінімальний час приготування за цим рецептом дозволить зберегти більшість овочевих вітамінів.
Ingredients
500 г брюссельської капусти
25 г вершкового масла
1 склянка молока
2 ст. л. пшеничного борошна
0,5 склянки лимонного соку
сіль до смаку
Спробуйте ще рецепт часникового супу із брюссельською капустою.
Directions
- Капусту розібрати на маленькі качанчики, поварити їх у підсоленій воді 7 хвилин, відкинути на друшляк.
- Розтопити вершкове масло, додати борошно, швидко розмішати і прогріти протягом 2-х хвилин.
- Поступово туди влити гаряче молоко, постійно розмішуючи, щоб не було грудочок.
- Варити 1 хвилину, помішуючи. Отриманий соус заправити лимонним соком і сіллю.
- У посуд з соусом перекласти капусту, все перемішати і добре прогріти, не доводячи до кипіння.
Рекомендуємо також переглянути 12 рецептів страв з різних видів капусти.
Якщо вам сподобався рецепт брюссельської капусти під соусом бешамель, будь ласка, напишіть про це в коментарях.