30.09.2015

Болгарський перець, фарширований курятиною

Трохи нетрадиційний рецепт фаршированого перцю. Нетрадиційний, бо у традиційному перець не розрізають і зазвичай тушкують у каструлі. У нашому ж випадку половинки перців з начинкою запікаються у духовці. Хоч і незвично, але дуже смачно.

Інгредієнти для фаршированого перцю

  • 5 великих болгарських перчин

  • 0,5 кілограма філе курки

  • 3 середні помідори

  • 3 столові ложки сметани

  • 150 грамів твердого сиру

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • зелень

Спробуйте ще рецепт перцю, фаршированого сиром та морквою.

Як приготувати перець з курятиною

  • Перчини помити і розрізати уздовж. Очистити від насіння. Плодоніжки бажано залишити, щоб помістилося більше начинки.
  • Куряче філе порізати дрібними кубиками.
  • Помідори ошпарити, зняти шкірку і теж порізати кубиками.
  • Змішати курятину, помідори, подрібнену зелень, сметану. Масу посолити й поперчити.
  • Половинки перців наповнити фаршем та викласти на деко.
  • Поставити у духовку, розігріту до температури 180 градусів, на 30 хвилин. Вийняти, посипати тертим сиром і поставити у духовку ще на 10 хвилин.

Радимо також приготувати піцу з салямі та болгарським перцем.

Нам цікава ваша думка, тому прохання прокоментувати рецепт фаршированого куркою перцю.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.