Болгарський перець, фарширований сиром та морквою
Ця смачна, ароматна й поживна закуска прикрасить і святковий стіл, і звичайну сімейну вечерю. Рецепт перцю, фаршированого сиром та морквою, актуальний саме зараз, коли перець можна вирвати просто на грядці.
Інгредієнти для закуски із болгарського перцю
4 штуки болгарського перцю
1 морквина
200 грамів твердого сиру
2 зубки часнику
майонез
Спробуйте також приготувати яйця, фаршированы сиром.
Як приготувати перець, фарширований сиром та морквою
- Перчини краще вибирати вужчі і довші, а також правильної форми (не криві).
- Вийняти у перцю плодоніжки і порожнину щільно начинити салатом.
- Для салату моркву почистити і дрібно потерти. Сир і часник теж дрібно потерти. Заправити майонезом і вимішати.
- Начинені перчини покласти в холодильник не менш як на 2 години.
- Вийняти з холодильника і порізати упоперек на шматочки товщиною 1 сантиметр.
- Кружальця викласти на тарілку і прикрасити зеленню. Також зелень можна додавати у салат, яким начиняєте перець.
Радимо також рецепт підливи до макаронів із болгарським перцем.
Своїми міркуваннями про рецепт фаршированого перцю діліться у коментарях.