Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів

Банош
Банош

Банош або бануш ‒ національна українська страва, родом з Гуцульщини, власне у карпатському регіоні вона й найбільш поширена. За традицією,…

А де у вас туалет?
А де у вас туалет?

Мабуть, це питання звучить у цьому ресторані найбільш дико і безглуздо. Бо туалет тут скрізь. Перший ресторан Modern Toilet відкрився…

Різновиди вареників
Різновиди вареників

Смачна і різноманітна хлібосольна українська кухня. Юшки, галушки, борщі, пампушки, кулешики, сало різноманітних засолів, узвари, вергуни, шуліки… Перераховувати можна довго-предовго, поки…

Українська національна кухня: її риси, особливості та трохи історії
Українська національна кухня: її риси, особливості та трохи історії

Національна кухня України надзвичайно багата вибором і різноманітністю страв і, по праву, визнана найбагатшою слов’янської кухнею. Сформувалася українська кухня протягом…

Рулетики з грибами до борщу
Рулетики з грибами до борщу

Ще один рецепт пиріжків до борщу. Хіба обов’язково це мають бути пампушки? Зовсім ні. Ось вам чудова ідея приготування пирогів…