10.09.2015

Банан під сирно-шоколадною «шубою»

Цей дуже смачний десерт дуже легко і швидко готується. Та й інгредієнти доступні усім. Тож занотовуйте рецепт бананового десерту – при нагоді приготуєте.

Інгредієнти для страви

Можна ще приготувати млинці з бананами.

Як приготувати банан під «шубою»

  • До сиру додати 2 столові ложки цукру, масло і все збити блендером.
  • Банан почистити і покласти на тарілку. На банан акуратно викласти сирну масу. Сирну масу залити шоколадом.
  • Для приготування шоколаду змішати у каструльці сметану, 2 столові ложки цукру і какао і цю суміш поставити на вогонь. Коли цукор розтане і маса стане однорідною – зняти з вогню. Поки не загусла, полити десерт.
  • Поверх шоколаду посипати подрібненими грецькими горіхами.

Радимо також рецепт сирного печива «Банани».

Сподобалось? Поширте рецепт бананово-сирного десерту серед своїх друзів у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.