Банан під сирно-шоколадною «шубою»
Цей дуже смачний десерт дуже легко і швидко готується. Та й інгредієнти доступні усім. Тож занотовуйте рецепт бананового десерту – при нагоді приготуєте.
Інгредієнти для страви
1 банан
200 грамів кисломолочного сиру
60-70 грамів вершкового масла
4 столові ложки цукру
2 столові ложки какао
1 столова ложка сметани
2 столові ложки грецьких горіхів для посипання
Можна ще приготувати млинці з бананами.
Як приготувати банан під «шубою»
- До сиру додати 2 столові ложки цукру, масло і все збити блендером.
- Банан почистити і покласти на тарілку. На банан акуратно викласти сирну масу. Сирну масу залити шоколадом.
- Для приготування шоколаду змішати у каструльці сметану, 2 столові ложки цукру і какао і цю суміш поставити на вогонь. Коли цукор розтане і маса стане однорідною – зняти з вогню. Поки не загусла, полити десерт.
- Поверх шоколаду посипати подрібненими грецькими горіхами.
Радимо також рецепт сирного печива «Банани».
Сподобалось? Поширте рецепт бананово-сирного десерту серед своїх друзів у соціальних мережах.