Банан під сирно-шоколадною «шубою»

Цей дуже смачний десерт дуже легко і швидко готується. Та й інгредієнти доступні усім. Тож занотовуйте рецепт бананового десерту – при нагоді приготуєте.


Інгредієнти для страви

1 банан

200 грамів кисломолочного сиру

60-70 грамів вершкового масла

4 столові ложки цукру

2 столові ложки какао

1 столова ложка сметани

2 столові ложки грецьких горіхів для посипання

 

Можна ще приготувати млинці з бананами.

Як приготувати банан під «шубою»

До сиру додати 2 столові ложки цукру, масло і все збити блендером.

Банан почистити і покласти на тарілку. На банан акуратно викласти сирну масу. Сирну масу залити шоколадом.

Для приготування шоколаду змішати у каструльці сметану, 2 столові ложки цукру і какао і цю суміш поставити на вогонь. Коли цукор розтане і маса стане однорідною – зняти з вогню. Поки не загусла, полити десерт.

Поверх шоколаду посипати подрібненими грецькими горіхами.

 

Радимо також рецепт сирного печива «Банани».

Сподобалось? Поширте рецепт бананово-сирного десерту серед своїх друзів у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone