10.09.2015

Рисові оладки з сиром

Ці оладки можна приготувати, якщо у вас залишилося трохи відвареного рису і вам шкода його викидати. А можна відварити рис і спеціально для оладок – вони варті того. Не пошкодуйте улюблених спецій – і звичайний сніданок перетвориться на справжнє свято смаку. Що робити далі – читайте у рецепті.

Інгредієнти для рисових оладок

  • 150 грамів рису

  • 150 грамів твердого сиру

  • 3 яйця

  • 50 грамів борошна

  • зелена цибуля

  • чорний мелений перець

  • червоний мелений перець

  • сіль

  • соняшникова олія для смаження

Можна також приготувати печінкові оладки.

Як приготувати рисово-сирні оладки

  • Рис відварити до готовності й охолодити.  Вбити у нього яйця, всипати борошно і перемішати.  Додати потертий на грубу тертку сир, порізану цибулю, посолити й поперчити.
  • Цю масу викладати ложкою на розігріту з олією сковороду і смажити оладки з обох боків до золотистого кольору.
  • Подавати гарячими зі сметаною або як гарнір до овочів чи м’яса.

Радимо ще рецепт оладок із вівсянки.

Якщо страва прийшлася вам до смаку, поділіться своєю думкою про рецепт оладок з рису і сиру у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.