Торт «Ласунка»

Торт, який готується дуже швидко, чудово смакуватиме в поєднанні з ароматною кавою. Приготуйте за нашим рецептом ніжний, смачний торт «Лакомка» і насолоджуйтесь десертом з ароматом згущеного молока.


Інгредієнти для торта

400 грамів вареного згущеного молока

100 грамів чорносливу

1 склянка волоських горіхів

2/3 склянки борошна

1/2 склянки молока

1/3 склянки цукру

3 курячі яйця

1,5 чайні ложки розпушувача для тіста.

 

Спробуйте ще приготувати торт “Празький” зі згущеним молоком.

Як приготувати торт зі згущенкою та горіхами

Приготувати корж. Курячі яйця ретельно збити міксером з 250 грамами вареного згущеного молока, додати цукор і продовжувати збивати.

Борошно просіяти разом з розпушувачем для тіста і додати в яєчну масу,  збивати міксером до однорідного стану.

Чорнослив залити теплою водою і залишити на 20 хвилин, процідити і висушити на паперовому рушничку чи серветці. Порізати чорнослив на невеликі шматочки.

Волоські горіхи трішки підсмажити на сухій сковорідці і подрібнити за допомогою качалки.

В тісто додати чорнослив і більшу частину волоських горіхів, ретельно перемішати за допомогою міксера щоб всі інгредієнти рівномірно розподілились. Частину волоських горіхів залишити на посипання торта.

Форму для випікання застелити пергаментом і змазати вершковим маслом або олією. Вилити тісто у форму і відправити в розігріту духову. Випікати 30 хвилин при температурі 180º.

Приготувати крем. Молоко підігріти і додати 150 грамів згущеного молока, перемішати.

Корж дістати з духовки, розрізати поздовж поки він гарячий і залишити щоб охолонув.

Змазати отриманим кремом і скласти коржі, зверху також змазати кремом і посипати подрібненими волоськими горіхами.

Рекомендуємо також рецепт торта з горіхами та згущеним молоком “Повітряний снікерс”.

Приготуйте смачний торт «Ласунка» і діліться коментарями та рецептом з друзями в соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone