Кавово-шоколадні тістечка «Баядерки»
Ніжні, з тонким ароматом кави, у шоколадній глазурі. Ці тістечка просто тануть у роті!
Ingredients
500 г підсохлої здоби
по 2 ст. ложки масла та борошна
1,5 скл. молока
1 ст. ложка розчинної кави
2 ст. ложки цукру
100 г шоколаду
родзинки, горіхи, цукати
1–2 ст. ложки рому або коньяку
Directions
- Борошно підсмажити на маслі до золотистого кольору.
- Розвести молоком, додати цукор і прогріти до загустіння й остудити.
- Викласти в крем натерті сухарі, коньяк, каву, родзинки, цукати і горіхи.
- Скачати з маси валик, порізати на шматочками або зліпити кульки (маленькі – для цукерок, а великі – для тістечок).
- Поставити в холодильник на кілька годин.
- Покрити тістечка глазур’ю або розтопленим шоколадом.
Полюбляєте солоденьке? Рекомендуємо також приготувати фруктові батончики.