Кавово-шоколадні тістечка «Баядерки»

Ніжні, з тонким ароматом кави, у шоколадній глазурі. Ці тістечка просто тануть у роті!


Інгредієнти для “Баядерок”

500 г підсохлої здоби

по 2 ст. ложки масла та борошна

1,5 скл. молока

1 ст. ложка розчинної кави

2 ст. ложки цукру

100 г шоколаду

родзинки, горіхи, цукати

1–2 ст. ложки рому або коньяку.

Як приготувати шоколадно-кавові тістечка

Борошно підсмажити на маслі до золотистого кольору.

Розвести молоком, додати цукор і прогріти до загустіння й остудити.

Викласти в крем натерті сухарі, коньяк, каву, родзинки, цукати і горіхи.

Скачати з маси валик, порізати на шматочками або зліпити кульки (маленькі – для цукерок, а великі – для тістечок).

Поставити в холодильник на кілька годин.

Покрити тістечка глазур’ю або розтопленим шоколадом.

 

Полюбляєте солоденьке? Рекомендуємо також приготувати фруктові батончики.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone