Рулетики-брізольки
Рецепт вишуканої і водночас не затратної в часі швидкої страви.
Ingredients
400 г змішаного м’ясного фаршу (яловичо-свинячий або свинячо-курячий)
3 зубці часнику
6 сирих яєць
6 ч. ложок молока
6 ч. ложок майонезу
сіль, перець за смаком.
Directions
- Одне яйце збити з однією чайною ложкою молока, посолити. Вилити на розігріту і змащену жиром чи олією пательню і спекти тонкий омлетик, підсмаживши з обох боків. Так вчинити і з рештою яєць. Вийде 6 круглих млинців.
- Фарш посолити, поперчити, додати подрібнений часник і добре вимішати. Розділити на 6 рівних частин.
- На кожен омлет рівномірно викласти підготовлену порцію фаршу, зверху змастити чайною ложкою майонезу.
- Скрутити в рулетик і викласти на змащене жиром деко швом донизу. Так само вчинити з усіма шістьма рулетиками.
- Деко поставити у розігріту до 180 градусів дуковку і випікати хвилин 30-40.
- Готові брізольки дістати з духовки, дати трішки схолонути і порізати навскіс на порційні шматочки. Прикрасити зеленню.