Рулет “Мармурова курочка”
У розрізі цей рулет виглядає просто розкішно і прикрасить будь-який святковий стіл. А готується дуже просто!
Ingredients
0,5 кг білого курячого м’яса (грудка)
4 ч. ложки меленої паприки
4 зубці часнику
2 ст. ложки швидкорозчинного желатину
Сіль, чорний перець та інші спеції за смаком
Directions
- Куряче філе нарізати якомога дрябнішими шматочками. Додати сіль, пропущений через прес часник, паприку, спеції та желатин, добре вимішати, «побити» як фарш на котлети і залишити на 10 хвилин.
- Руками сформувати щільний рулет і покласти його в рукав для запікання. Зав’язати краї, зверху вдягнути ще один, так само скріпивши краї.
- Викласти рулет на деко і випікати в духовці на середньому вогні 1 годину.
- Вимкнути духовку і залишити рулет схолодати, не відчиняючи дверцят духовки. Коли повністю схолоне, розрізати рукав, дістати рулет і поставити у холодильник.
- Вистояний у холоді протягом 3-4 годин рулет дістати і нарізати на шматочки.
Спробуйте також приготувати рулет зі свинини з сухофруктами.