Найпростіша наливка

Безпрограшний рецепт домашньої наливки, яка вдається стовідсотково! А результат тішитиме довго – адже правильно приготовлений напій у прохолодному місці може зберігатися протягом тривалого часу.


Інгредієнти для найпростішої наливки

200 г ягід (малини або порічок)

100 г цукру

500 г горілки.

 

Радимо скуштувати спотикач.

Як приготувати найпростішу наливку

Порічки (або малину) зняти з гілочок, помити й дати висохнути.

Покласти їх у пляшки 0,7 і 1 л, зверху насипати цукор (зручніше це робити через лійку), залити горілку і добре струсити.

Залишити у темному місці на 2 тижні. Періодично струшувати, щоб цукор розчинявся.

Через 2 тижні настоянка набуде насиченого кольору. Проціджувати безпосередньо перед подачею на стіл.

Зберігається вона довго, в темному прохолодному місці.

 

Приготуйте також домашню полуничну наливку.

 

Якщо вам сподобався рецепт найпростішої наливки в домашніх умовах, поділіться ним у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook2Print this pageEmail this to someone