М’ясо швидкого приготування «Бліц»

Кожен часом буває таким голодним, що, здається, слона з’їв би. У такому разі стануть у пригоді бліц-страви, смачні, корисні і швидкі у приготуванні.

Ingredients

  • 1 кг м’яса (курятини, свинини або яловичини, риби)

  • 4 яйця

  • 2 ст. ложки зернистої гірчиці

  • 1 ст. ложка крохмалю

  • спеції, кунжут, олія для смаження

Directions

  • Змішати збиті яйця, крохмаль, сіль, перець і гірчицю.
  • Порізати м’ясо шматочками, можна відбити, скласти в миску, залити заливкою, поставити мінімум на ніч у холодильник.
  • Через кілька днів м’ясо буде ще смачнішим.
  • Коли потрібно приготувати, дістати м’ясо, посипати кунжутом й обсмажити на олії.
  • Смажиться дуже швидко. Подавати з будь-яким гарніром.

Сподобався швидкий рецепт? Рекомендуємо також приготувати курячі грудки з начинкою.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора