Квас із ревеню

Органічні кислоти, що містяться в квасі, борються з хвороботворними мікробами і очищають кишківник. Тому пити квас – це корисно.


Інгредієнти для квасу із ревеню

1 кг ревеню

6 л води

600 г цукру

30 г дріжджів.

 

Приготуйте також ягідний квас.

Як приготувати квас із ревеню

Очищений і дрібно нарізаний ревінь залити окропом і залишити, щоб набув смаку і кольору. Потім відцідити.

Колір напою можна змінити: якщо додати перепалений цукор – квас буде жовтуватого кольору, якщо який-небудь сік червоного кольору – буде червонуватий).

Додати цукор і приготовані дріжджі (розчинені в теплій воді з 1 ст. ложкою цукру).

Поставити у тепле місце до утворення білої піни.

Процідити, налити у пляшки і поставити в холодильник або інше прохолодне місце.

 

Скуштуйте також яблучний квас.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone