Курка під тертою картоплею у духовці

У рецепті цієї страви є все: і м’ясо, і гарнір, і овочі. Тому сміливо готуйте її на вечерю: родина буде сита і задоволена.


Інгредієнти для страви

2 курячих філе

4-5 великих картоплин

2 цибулини

2 помідори

0,5 склянки сметани

3 яйця

3 зубки часнику

сіль

чорний мелений перець.

 

Можна ще приготувати курку з сюрпризом.

Як приготувати курку під тертою картоплею

Філе порізати на плоскі шматки, відбити, посолити, поперчити і викласти на змащене олією деко. Поверх м’яса викласти кружальця помідорів.

Картоплю потерти на грубу тертку.

Збити яйця, сметану, додати дрібно порізані цибулю з часником. Суміш добре посолити і вилити у терту картоплю. Все вимішати.

Цю масу викласти на філе з помідорами.

Запікати у духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів. До цього часу на поверхні страви має з’явитися золотиста шкірка.

Радимо також рецепт курячого філе по-китайськи.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone
  • Yuriy Zakharchuk

    Оце відправив в духовку, цікаво, яке воно буде 🙂