Кокосові цукерки
Погодьтеся, що цукерку, виготовлену власноруч, безпечніше дати дитині, ніж ту, що з магазину. То чому не завести традицію готувати солодощі у домашніх умовах? Почнемо з кокосових цукерок.
Інгредієнти для цукерок
100 грамів кокосової стружки
200 грамів згущеного молока (не вареного)
100 грамів чорного або молочного шоколаду.
Спробуйте ще рецепт цукерок з печива.
Як приготувати цукерки
- Висипати кокосову стружку у мисочку і додавати поступово згущене молоко, весь час переміщуючи складники. Має вийти густа липка маса.
- Тепер мокрими руками з цієї маси потрібно сформувати кульки. Готові кульки покласти на годину у холодильник.
- Шоколад розтопити на «водяній бані». Кожну кульку настромлювати на шпажку або зубочистку, занурювати у мисочку з шоколадом і, тримаючи цукерку у такому положенні, чайною ложкою поливати її шоколадом.
- Готові цукерки викласти на пергамент. Коли повністю охолонуть, покласти в холодильник на 1-2 години.
Приготуйте також фруктові батончики.