Гарячі бутерброди з тунцем на сковороді

Рецепт на вагу золота, коли потрібно щось швидко і ситно перекусити. Скибочки хліба, консервований тунець і сир – ось і всі інгредієнти. Головне у рецепті – технологія, яка зробить цю просту страву смачною в поживною. Навчіть готувати такі бутерброди своїх дітей-школярів – і можете бути впевненими, що у вашу відсутність вони ніколи не залишаться голодними.


Інгредієнти для гарячих бутербродів

1 невеликий буханець тостового хліба

1 банка консервованого тунця

2 ст. ложки майонезу

200 г твердого сиру

1 ст. ложка лимонного соку

свіжа зелень петрушки, цибулі або кропу.

 

Рекомендуємо  також рецепт гарячих бутербродів з крабовими паличками.

Як приготувати гарячі бутерброди з тунцем та сиром

Тунець дістати з консерви, рідину злити, викласти рибу в миску.

Додати лимонний сік, майонез, зелень, перемішати виделкою, легенько розминаючи.

Хліб порізати на поперечні скибки. Розділити на дві частини.

Викласти начинку на половину скибок хліба, зверху посипати тертим сиром, накрити порожніми скибками.

Покласти бутерброди на гарячу суху сковороду і підсмажити з обох боків, щоб хліб зарум’янився і підсушився, а сир розплавився.

Подавати гарячими. Найкраще смакують із чорним гарячим чаєм або кавою.

Порада від ЇСТИ: у бутерброд можна покласти скибочки свіжого або маринованого (залежно від сезону) огірка або помідора.

 

Спробуйте ще приготувати ліниві гарячі бутерброди-піци.

 

Вам сподобався рецепт гарячих бутербродів з тунцем на сковороді? Не маєте часу на приготування довготривалих страв, зазвичай готуєте домашній фаст-фуд? Будь ласка, поділіться своїми винаходами у коментарях.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+10Share on Facebook56Print this pageEmail this to someone