Червона капуста, тушкована у вині

Завдяки рубіновому кольору та пікантному смаку ця страва претендує на звання королівської.

Ingredients

  • 1 кг червонокачанної капусти

  • 100 г родзинок

  • 200 г цукру

  • 100 г вершкового масла

  • 5 тонких смужок бекону

  • 4 яблука

  • 300 мл червоного сухого вина

  • 3 ст. л. винного оцту

  • сіль, цукор

Directions

  • Капусту нашаткувати. Яблука порізати на дольки.
  • Бекон порізати невеликими шматочками, обсмажити в розігрітій олії 4 хвилини.
  • У каструлю викласти чверть нашаткованої капусти, зверху покласти 1/3 яблук і 1/3 родзинок, половину обсмаженого бекону, посипати цукром і сіллю.
  • Продовжувати укладати шарами, поки не закінчаться всі інгредієнти.
  • Залити вином і оцтом, накрити кришкою.
  • Тушкувати близько 1 години, стежачи за рівнем рідини.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора