Білий глінтвейн

Нині усім добре відомо, що глінтвейн – це добре нагріте до білих пухирців напівсухе або сухе вино з додаванням спецій. Традиційні рецепти глінтвейну з червоного вина успішно прижилися не лише в кафе, а й на наших кухнях. Сьогодні ж спробуємо відійти від традицій та змінимо червоне вино на біле, додамо мед та ромашковий відвар. Повірте, оригінальним вийде не тільки колір, а й смак гарячого напою.


Інгредієнти для білого глінтвейну

300 мл білого сухого вина

1 пакетик ромашкового чаю (або 1 чайна ложка сушених квіточок)

цедра 1/2 лимона

2 столові ложки меду

1 чайна ложка меленої кориці

3 гвоздички.

 

Рекомендуємо також рецепт глінтвейну по-східному.

Як приготувати білий глінтвейн

Заварити ромашковий чай, заливши пакетик 0,5 склянки окропу. Дати настоятися 10 хвилин.

В каструлю налити біле вино, покласти порізану соломкою цедру лимона, корицю, гвоздику і мед.

Додати запарений ромашковий чай і поставити на вогонь.

Постійно помішуючи, нагріти, але не кип’ятити.

Зняти з вогню, процідити. Налити в келихи для глінтвейну або глибокі чашки.

Подавати з кружальцями лимона.

 

Радимо також приготувати гарячий шоколад з алкоголем.

 

Як вам рецепт білого глінтвейну з медом та ромашкою? Прокоментуйте його на сайті та розкажіть про це друзям у соціальних мережах.

 

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone