Жульєн в булочці
Хрумкі ароматні булочки, нафаршировані смачною начинкою з курячого м’яса, грибів та сиру – дуже спокуслива і смачна ідея. Приготуйте цю страву для своїх рідних, і вона вмить знайде свого шанувальника, як серед дорослих членів родини, так і дітей. Зробіть свій родинний вечір теплішим і затишнішим разом з цими чудовими булочками.
Ingredients
400 г печериць
200 г сметани
150 г твердого сиру
2 цибулини
6 круглих несолодких булочок.
Спробуйте ще приготувати грибний жульєн у кабачках.
Directions
- Куряче м’ясо відварити в підсоленій воді, дрібно порізати.
- Цибулю порізати, просмажити на олії.
- Гриби дрібно порізати, додати до цибулі, обсмажити до готовності.
- Додати сметану, смажити ще хвилин 15.
- У булочках зрізати верхи та вибрати серединку.
- Сир натерти на грубій тертці.
- Жульєн викласти в булочки, посипати тертим сиром і запікати до зарум’янення.
Рекомендуємо також рецепт грибного жульєну у картоплині.
Якщо вам сподобався жульєн у булочці, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.