19.09.2016

Жульєн в булочці

Хрумкі ароматні булочки, нафаршировані смачною начинкою з курячого м’яса, грибів та сиру – дуже спокуслива і смачна ідея. Приготуйте цю страву для своїх рідних, і вона вмить знайде свого шанувальника, як серед дорослих членів родини, так і дітей. Зробіть свій родинний вечір теплішим і затишнішим разом з цими чудовими булочками.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати грибний жульєн у кабачках.

Приготування

  • Куряче м’ясо відварити в підсоленій воді, дрібно порізати.
  • Цибулю порізати, просмажити на олії.
  • Гриби дрібно порізати, додати до цибулі, обсмажити до готовності.
  • Додати сметану, смажити ще хвилин 15.
  • У булочках зрізати верхи та вибрати серединку.
  • Сир натерти на грубій тертці.
  • Жульєн викласти в булочки, посипати тертим сиром і запікати до зарум’янення.

Рекомендуємо також рецепт грибного жульєну у картоплині.

Якщо вам сподобався жульєн у булочці, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.