Запечена курка зі спаржею та моцарелою

Цей рецепт мені сподобався через три причини: швидко готувати, бюджетні інгредієнти та корисно.

Замовляв спражу в друзів зі Спаржа Волині і вам рекомендую.

Деталі

Servings

2

Prep time

10

Cooking time

20

Інгредієнти

  • куряча грудка 2 половинки

  • мед 1 ст.л

  • зелена спаржа 6 шт

  • соєвий соус 2 ст.л

  • часник 2 зубки

  • олія 2 ст.л

  • копчена паприка 10 г

  • перець чилі 10г

Приготування

  • Розрізаємо курячу грудку по средині. В кожну кладемо шматочок моцарели та 3-4 спаржі.
  • Заколюємо кожен шматочок грудки зубочистками.
  • Готуємо соус. Перемішуємо олію, мед, соєвий соус, паприку, перець чилі, сіль та подріблений часник.
  • Викладаємо грудку на деко, змащене олією. Поливаємо грудку соусом та відправляємо в духовку на 20 хвилин. Запікаємо при температурі 200 градусів.

Примітка

Перед приготуванням будь-якого рецепту зі спаржею, її необхідно трохи підготувати. Для цього зрізаємо низ на 2-3 см та обчищаємо стовбур. Проварюємо спаржу у киплячій воді 2 хвилини і виймаємо її в холодно воду. Так спаржа буде соковитою та хрумкою.

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора