Запечена курка зі спаржею та моцарелою
Цей рецепт мені сподобався через три причини: швидко готувати, бюджетні інгредієнти та корисно.
Замовляв спражу в друзів зі Спаржа Волині і вам рекомендую.
Details
Servings
2
Prep time
10
Cooking time
20
Ingredients
куряча грудка 2 половинки
мед 1 ст.л
зелена спаржа 6 шт
соєвий соус 2 ст.л
часник 2 зубки
олія 2 ст.л
копчена паприка 10 г
перець чилі 10г
Directions
- Розрізаємо курячу грудку по средині. В кожну кладемо шматочок моцарели та 3-4 спаржі.
- Заколюємо кожен шматочок грудки зубочистками.
- Готуємо соус. Перемішуємо олію, мед, соєвий соус, паприку, перець чилі, сіль та подріблений часник.
- Викладаємо грудку на деко, змащене олією. Поливаємо грудку соусом та відправляємо в духовку на 20 хвилин. Запікаємо при температурі 200 градусів.
Примітка
Перед приготуванням будь-якого рецепту зі спаржею, її необхідно трохи підготувати. Для цього зрізаємо низ на 2-3 см та обчищаємо стовбур. Проварюємо спаржу у киплячій воді 2 хвилини і виймаємо її в холодно воду. Так спаржа буде соковитою та хрумкою.