Запечена курка зі спаржею та моцарелою

Поділитись публікацією:

Цей рецепт мені сподобався через три причини: швидко готувати, бюджетні інгредієнти та корисно.

Замовляв спражу в друзів зі Спаржа Волині і вам рекомендую.

Details

Servings

2

Prep time

10

Cooking time

20

Ingredients

  • куряча грудка 2 половинки

  • мед 1 ст.л

  • зелена спаржа 6 шт

  • соєвий соус 2 ст.л

  • часник 2 зубки

  • олія 2 ст.л

  • копчена паприка 10 г

  • перець чилі 10г

Directions

  • Розрізаємо курячу грудку по средині. В кожну кладемо шматочок моцарели та 3-4 спаржі.
  • Заколюємо кожен шматочок грудки зубочистками.
  • Готуємо соус. Перемішуємо олію, мед, соєвий соус, паприку, перець чилі, сіль та подріблений часник.
  • Викладаємо грудку на деко, змащене олією. Поливаємо грудку соусом та відправляємо в духовку на 20 хвилин. Запікаємо при температурі 200 градусів.

Примітка

Перед приготуванням будь-якого рецепту зі спаржею, її необхідно трохи підготувати. Для цього зрізаємо низ на 2-3 см та обчищаємо стовбур. Проварюємо спаржу у киплячій воді 2 хвилини і виймаємо її в холодно воду. Так спаржа буде соковитою та хрумкою.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...