Оладки з яблук
Смачно, легко і – головне – корисно! Оладки з яблук, безумовно, сподобаються дітям, а ще – тим, хто бореться із зайвими кілограмами.
Інгредієнти для страви
4-5 яблук
3 яйця
3-4 столові ложки цукру
ванілін, кориця
на кінчику ножа соди
соняшникова олія для смаження
Можете також приготувати шарлотку з яблуками.
Як приготувати яблучні оладки
- Яйця збити з цукром. Якщо яблука солодкі, то цукру беремо менше, якщо ж кислі – більше. Всипати борошно, соду і ванілін з корицею та перемішати.
- Яблука стерти на грубу тертку і змішати з тістом.
- На розігріту з олією сковороду викладати ложкою тісто. Обсмажувати з обох боків до золотистого кольору.
- Яблучні оладки можна подавати з медом або зі згущеним молоком.
Спробуйте ще рецепт сирних пиріжків з яблуками.