17.10.2015

Вершкове морозиво зі згущеним молоком

Якщо раніше саме морозиво було дефіцитом, то нині дефіцитом є якісна продукція з натуральної сировини. Виробники розфарбовують ласощі у яскраві кольори, надають їм різноманітних форм та екзотичних смаків. Хочете їсти морозиво без хімії – готуйте його власноруч. Ось рецепт.

Інгредієнти Інгредієнти для вершкового морозива

  • 2 скл. вершків

  • 1 скл. цукрової пудри

  • 1 банка (370 г) згущеного молока

  • 4 яйця

  • сік 2 лимонів (можна замінити мандаринами)

  • лимонна цедра

Радимо також приготувати полуничне морозиво.

Як приготувати морозиво зі згущеним молоком

  • Вершки підігріти, ввести збиті з цукром жовтки, згущене молоко, сік лимонів, цедру.
  • Додати окремо збиті білки в круту піну. Суміш розкласти у форми і поставити в морозильник.
  • Можна додати шматочки фруктів чи ягід.

Скуштуйте також морозиво в домашніх умовах.

Якщо вам сподобався рецепт вершкового морозива зі згущеним молоком, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.