21.05.2015

Морозиво у домашніх умовах

Виявляється, морозиво вдома приготувати зовсім просто. Звісно, воно відрізнятиметься від магазинного. Зате скільки задоволення від того, що воно зроблене власноруч! А ще ви знатимете, що це морозиво абсолютно безпечне.

Інгредієнти для морозива

Можете приготувати халву по-домашньому.

Як приготувати морозиво по-домашньому

  • Жовтки відділити від білків і розтерти їх з цукром, влити молоко і перемішати. Додавши масло, суміш поставити на вогонь. Постійно помішуючи, витримати до того часу, поки зявляться ознаки закипання. Тобто рідина стане трішки густішою і почне парувати.
  • Зняти з вогню, вилити у форму, в якій вона знаходитиметься у морозилці. Поки морозиво заморожуватиметься, його потрібно кілька разів перемішати.
  • Подавати з фруктами, варенням, шоколадом.

Радимо також рецепт «Нутелли» у домашніх умовах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.