17.10.2015

Кавовий десерт під вершковою хмаринкою

Простий, швидкий, смачний десерт, який до снаги приготувати навіть дітям, а смакуватиме передовсім дорослим. Радимо приготувати усім, хто любить каву.

Інгредієнти для кавового десерту

  • 150 г міцної кави

  • 5 ч. ложок желатину

  • 0,5 л води

  • 50 г коричневого цукру.

  • Для соусу:
  • 150 г жирних вершків (сметани)

  • 50 г цукру

Радимо також приготувати кавовий лікер.

Як приготувати кавовий десерт під вершковою хмаринкою

  • Розчинити желатин у холодній воді, довести до кипіння в невеликій каструлі постійно помішуючи, додати коричневий цукор і каву, вилити у склянки або кавові горнята.
  • Охолодити желе протягом 6 год, коли застигне, прикрасити  збитими з цукром вершками.

Скуштуйте також шоколадно-кавовий пиріг з малиною.

Якщо вам сподобався рецепт кавового десерту під вершковою хмаринкою, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.