05.05.2015

Ліниві вареники з капустою “Троянди”

За своєю суттю ця страва є варениками, хоча на вигляд вона зовсім інакша. Готувати ці вареники набагато простіше, ніж класичні, а на столі вони значно красивіші. Смакують троянди з вареним або печеним м’ясом.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати кольорові вареники.

Приготування

  • Капусту нашаткувати, моркву потерти, протушкувати.
  • З борошна, погашеної соди, солі і молока замісити м’яке тісто, як на вареники.
  • Тонко розкачати, викласти начинку, згорнути рулетом, порізати шматочками  по 4 см завдовжки.
  • Викласти у глибоку сковорідку розрізом донизу, залити гарячою водою більш ніж на половину висоти троянд.
  • Підсолити, закрити кришкою, варити на середньому вогні близько 10 хв або запекти у духовці до готовності.

Рекомендуємо також рецепт лінивих вареників із зеленню.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.