Торт «Медівник» із заварного тіста
Рецептів різних медових тортів існує величезна кількість. Перевага цього – у простоті приготування, а також у наборі продуктів. Це переважно те, що є у кожної господині під рукою.
Інгредієнти для заворного торта
Можете спробувати рецепт торта «Жіночі примхи».
Як приготувати торт «Медівник»
- Яйця, цукор, мед збити, додати погашену соду і цю масу варити на «водяній бані», поки суміш збільшиться утричі.
- Додати борошно замісити тісто. Розділити його на 6-7 частин. Розкачувати тонко. Спекти коржі.
- Приготувати крем. Яйця, цукор і борошно ретельно розмішати, додати молоко. Варити на «водяній бані», поки не загусне.
- Коли охолоне, додати м’яке масло і збити. Потрібно пам’ятати, що варена суміш і масло повинні мати однакову температуру – тоді крем добре зіб’ється.
- Перемазати коржі. Один корж подрібнити і обсипати боки і верх торта.
Радимо також рецепт економного торта-медівника.
Якщо вам сподобався рецепт медівника із заварного тіста, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.