19.05.2015

Торт «Медівник» із заварного тіста

Рецептів різних медових тортів існує величезна кількість. Перевага цього – у простоті приготування, а також у наборі продуктів. Це переважно те, що є у кожної господині під рукою.

Інгредієнти для заворного торта

  • Для тіста:
  • 3 яйця

  • 1 склянка цукру

  • 4 столові ложки меду

  • 1 чайна ложка соди, погашеної оцтом

  • 5 склянок борошна

  • Для крему:
  • 2 склянки молока

  • 2 яйця

  • 2 склянки цукру

  • 3 столові ложки борошна

  • 250 грамів вершкового масла.

Можете спробувати рецепт торта «Жіночі примхи».

Як приготувати торт «Медівник»

  • Яйця, цукор, мед збити, додати погашену соду і цю масу варити на «водяній бані», поки суміш збільшиться утричі.
  • Додати борошно замісити тісто. Розділити його на 6-7 частин. Розкачувати тонко. Спекти коржі.
  • Приготувати крем. Яйця, цукор і борошно ретельно розмішати, додати молоко. Варити на «водяній бані», поки не загусне.
  • Коли охолоне, додати м’яке масло і збити. Потрібно пам’ятати, що варена суміш і масло повинні мати однакову температуру – тоді крем добре зіб’ється.
  • Перемазати коржі. Один корж подрібнити і обсипати боки і верх торта.

Радимо також рецепт економного торта-медівника

Якщо вам сподобався рецепт медівника із заварного тіста, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.