Медівник (економ-рецепт)
Інколи так хочеться солоденького, хоч караул кричи! Купити? Хімія… Пекти? Довго і дорого… Якщо ви так думаєте, значить, ще не маєте цього рецепту. Занотовуйте! Цей медівник із простих і недорогих складників вдається на ура!
Інгредієнти для медівника
3 яйця
1 скл. цукру
3 ст. ложки меду
1 ч. ложка соди
150 г маргарину
борошно
Крем сметанний
Радимо також приготувати торт “Медівник” із заварного тіста.
Як приготувати медівник (економ-рецепт)
- Яйця розтерти з цукром, щоб розчинився. У черпак покласти мед, на водяній бані довести його до кипіння, всипати повну чайну ложку соди, мішати дерев’яною ложкою, зняти з вогню.
- Розтопити маргарин, дещо охолодити, додати в миску з яйцями, перемішати, влити мед, додавати по 1 ст. ложці борошно.
- Коли вже стане тяжко мішати ложкою, вимісити руками, доки тісто не стане таким, як пластилін (гладким, до рук не липнути).
- Розкатати тонкими коржами на пергаментному папері і випікати приблизно по 10 хв кожен за температури 200 градусів.
- Перемазати сметаною, збитою з цукром і ваніліном.
Скуштуйте також медівник у мультиварці.
Якщо вам сподобався рецепт медівника (економ-рецепт), напишіть про це у коментарях.