23.10.2015

Медівник (економ-рецепт)

Інколи так хочеться солоденького, хоч караул кричи! Купити? Хімія… Пекти? Довго і дорого… Якщо ви так думаєте, значить, ще не маєте цього рецепту. Занотовуйте! Цей медівник із простих і недорогих складників вдається на ура!

Інгредієнти для медівника

  • 3 яйця

  • 1 скл. цукру

  • 3 ст. ложки меду

  • 1 ч. ложка соди

  • 150 г маргарину

  • борошно

  • Крем сметанний

Радимо також приготувати торт “Медівник” із заварного тіста.

Як приготувати медівник (економ-рецепт)

  • Яйця розтерти з цукром, щоб розчинився. У черпак покласти мед, на водяній бані довести його до кипіння, всипати повну чайну ложку соди, мішати дерев’яною ложкою, зняти з вогню.
  • Розтопити маргарин, дещо охолодити, додати в миску з яйцями, перемішати, влити мед, додавати по 1 ст. ложці борошно.
  • Коли вже стане тяжко мішати ложкою, вимісити руками, доки тісто не стане таким, як пластилін (гладким, до рук не липнути).
  • Розкатати тонкими коржами на пергаментному папері і випікати приблизно по 10 хв кожен за температури 200 градусів.
  • Перемазати сметаною, збитою з цукром і ваніліном.

Скуштуйте також медівник у мультиварці.

Якщо вам сподобався рецепт медівника (економ-рецепт), напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.