11.08.2015

Тонкі картопляні млинці

Ніколи не повірите, що з картоплі можна спекти такі тонкі млинці. А спробуєте – і повірите. І тоді інших дивуватимете своїми кулінарними можливостями.

Інгредієнти для млинців

Спробуйте ще рецепт сирних млинців.

Як приготувати млинці із картоплі

  • Картоплю почистити і порізати на шматки. Залити її водою, щоб тільки покрило, посолити і зварити. За допомогою блендера картоплю разом із водою перемолоти на пюре.
  • До картоплі додати подрібнений часник, борошно, молоко, яйця, цукор, 3 столові ложки олії і сіль.
  • Тісто розмішати і на півгодини залишити його, щоб постояло.
  • Сковороду змащувати несильно олією і класти у неї кілька ложок тіста. Не потрібно розтягати млинець на всю сковороду, щоб потім було легше перевернути. Адже тісто делікатне і може порватися. З тієї ж причини рекомендується добре підсмажувати млинець.
  • Один бік млинців можна посипати зеленню.

Радимо також приготувати млинці на пиві.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.