25.10.2015

Тісто для пиріжків на розсолі

Зазвичай розсіл з овочів ми виливаємо. Але ж його можна використати в іншій страві, наприклад замісити тісто для пиріжків. Такі пиріжки виходять смачними, і ніхто й не здогадається, що вони замішені на розсолі. До речі, цей рецепт вам згодиться у піст.

Інгредієнти для тіста

  • 200 мілілітрів розсолу з квашених огірків, помідорів чи капусти

  • 0,5 столової ложки цукру

  • 1 чайна ложка соди

  • 3 столові ложки олії

  • борошно

Можна ще приготувати сирні пиріжки з яблуками.

Як приготувати тісто на розсолі

  • У проціджений розсіл всипати цукор, соду, влити олію, усе розмішати.
  • Рідину вилити у миску з борошном і замісити тісто. Воно має бути трохи м’якшим, ніж на пельмені.
  • Одразу можна виробляти пиріжки. У якості начинки підійде капуста, гриби, картопля, м’ясо.
  • Смажити на розігрітій з олією сковороді з обох сторін.

Радимо також рецепт пиріжків з плавленим сиром.

Поштирте рецепт тіста для пиріжків на розсолі у соцмережах серед своїх друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.