Сирники з родзинками
Такі сирники – чудовий сніданок і для дорослих, і для дітей. До речі, якщо вам солодке протипоказане, є вихід: не додавайте до тіста цукру, як це вказано у рецепті. Такі сирники теж будуть смачні, адже вони з родзинками.
Інгредієнти для сирників
700 грамів кисломолочного сиру
2 яйця
2-3 столові ложки манної крупи
1/3 чайної ложки солі
4 столові ложки цукру
150 грамів родзинок
2-3 столові ложки борошна
ванілін
соняшникова олія для смаження
Радимо ще рецепт сирників з шоколадом.
Як приготувати сирники з родзинками
- Яйця збити з цукром і сіллю, додати сир, манну крупу (більше чи менше – залежить від того, наскільки вологий сир), ванілін, помиті родзинки. Усе ретельно розмішати.
- Зачекати півгодини, щоб манка у тісті набухла.
- З цієї маси формувати сирники, обкачувати у борошні і смажити з обох боків в олії.
- Подавати до столу такі сирники можна зі сметаною, медом, згущеним молоком, фруктами – кому що до вподоби.
Можете ще приготувати столичний кекс з родзинками.
Поширте рецепт сирників з родзинками в соцмережах серед друзів.