24.10.2015

Сирники з родзинками

Такі сирники – чудовий сніданок і для дорослих, і для дітей. До речі, якщо вам солодке протипоказане, є вихід: не додавайте до тіста цукру, як це вказано у рецепті. Такі сирники теж будуть смачні, адже вони з родзинками.

Інгредієнти для сирників

  • 700 грамів кисломолочного сиру

  • 2 яйця

  • 2-3 столові ложки манної крупи

  • 1/3 чайної ложки солі

  • 4 столові ложки цукру

  • 150 грамів родзинок

  • 2-3 столові ложки борошна

  • ванілін

  • соняшникова олія для смаження

Радимо ще рецепт сирників з шоколадом.

Як приготувати сирники з родзинками

  • Яйця збити з цукром і сіллю, додати сир, манну крупу (більше чи менше – залежить від того, наскільки вологий сир), ванілін, помиті родзинки. Усе ретельно розмішати.
  • Зачекати півгодини, щоб манка у тісті набухла.
  • З цієї маси формувати сирники, обкачувати у борошні і смажити з обох боків в олії.
  • Подавати до столу такі сирники можна зі сметаною, медом, згущеним молоком, фруктами – кому що до вподоби.

Можете ще приготувати столичний кекс з родзинками.

Поширте рецепт сирників з родзинками в соцмережах серед друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.