Пиріжки з начинкою із плавленого сиру
Ці пиріжки – чудове доповнення на обід до першої страви. Рецепт надзвичайно простий у приготуванні, а смакують на “ура”. З такими пиріжками вам і друга страва не знадобиться. Зберігайте у закладки і при першій же нагоді випробуйте його.
Інгредієнти для пиріжків
200 грамів вершкового масла
1 чайна ложка соди, погашеної оцтом
3 столові ложки сметани
300 грамів плавленого сиру
3 цибулини
3 варених яйця
3-4 столові ложки соняшникової олії
Рекомендуємо ще рецепт пиріжків з листкового тіста і ковбаси.
Як приготувати пиріжки з плавленим сиром
- Масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно стало м’яке.
- Спочатку місимо нетуге тісто зі сметани, вершкового масла, погашеної оцтом соди та борошна (скільки візьме).
- Готове тісто покласти на годину в холодильник.
- Цибулю дрібно порізати і підсмажити на олії.
- Сир і яйця потерти на грубу тертку, додати підсмажену цибулю. Усе перемішати.
- З тіста робити пиріжки довільної форми – трикутні, овальні, круглі, прямокутні. У кожен пиріжок класти по ложці начинки.
- Зверху сирі пиріжки змастити збитим яйцем.
- Випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
Дізнайтеся також рецепт сирних пиріжків з яблуками.
Викладіть рецепт пиріжків з плавленим сиром у соцмережах – познайомте з ним своїх друзів.