18.09.2015

Пиріжки з начинкою із плавленого сиру

Ці пиріжки – чудове доповнення на обід до першої страви. Рецепт надзвичайно простий у приготуванні, а смакують на “ура”. З такими пиріжками вам і друга страва не знадобиться. Зберігайте у закладки і при першій же нагоді випробуйте його.

Інгредієнти для пиріжків

Рекомендуємо ще рецепт пиріжків з листкового тіста і ковбаси.

Як приготувати пиріжки з плавленим сиром

  • Масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно стало м’яке.
  • Спочатку місимо нетуге тісто зі сметани, вершкового масла, погашеної оцтом соди та борошна (скільки візьме).
  • Готове тісто покласти на годину в холодильник.
  • Цибулю дрібно порізати і підсмажити на олії.
  • Сир і яйця потерти на грубу тертку, додати підсмажену цибулю. Усе перемішати.
  • З тіста робити пиріжки довільної форми – трикутні, овальні, круглі, прямокутні. У кожен пиріжок класти по ложці начинки.
  • Зверху сирі пиріжки змастити збитим яйцем.
  • Випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

Дізнайтеся також рецепт сирних пиріжків з яблуками.

Викладіть рецепт пиріжків з плавленим сиром у соцмережах – познайомте з ним своїх друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.