Теплий картопляний салат із зеленою цибулею
«Антикризовий» рецепт салату, що складається з доступних інгредієнтів, основні з яких можна перелічити на пальцях однієї руки. Ситний і самодостатній. Не потребує ні гарніру, ні навіть хліба. Однак має один недолік – його не можна залишати на потім. Тож готувати його слід рівно стільки, скільки подужаєте з’їсти за один раз.
Інгредієнти для салату
Спробуйте також приготувати салат з моркви та квасолі.
Як приготувати теплий салат із картоплі та цибулі
- Картоплю відварити в «кожушку». Трішки охолодити, але не повністю, щоб була тепла. Почистити від шкірки, порізати великими кубиками.
- Відварені яйця також теплими почистити від шкаралупи, порізати довільно, але не дуже дрібно. Додати до картоплі.
- В окремій посудині змішати сметану з майонезом. Додати дрібно порізану зелену цибулю, сіль та перець. Добре вимішати.
- Подавати салат порційно: кілька ложок картопляно-яєчної суміші викладати в маленький салатник, зверху поливати майонезно-сметанним соусом з цибулею і одразу споживати, поки салат не встиг повністю охолонути.
Рекомендуємо ще переглянути 11 рецептів хрумкотливих салатів із сухариками.
Якщо вам посмакував рецепт теплого картопляного салату із зеленою цибулею, якщо ви любите експериментувати на кухні і додали до нашого рецепта свої інгредієнти – напишіть про це у коментарях.