Котлети з рибних консервів
Швидкий та неймовірно смачний рецепт для рибного дня. Котлети виходять ароматними, соковитими, смакують як гарячими, так і в холодному вигляді. А якщо подати з овочевим гарніром – то страва вийде повноцінною, ситною та ще й корисною.
Інгредієнти для котлет з консервованої риби
Рекомендуємо також рецепт традиційних рибних котлет.
Як приготувати рибні котлети з консерви
- Відварити рис до готовності.
- Консерви відкрити, злити олію. Шматочки риби розім’яти виделкою.
- Цибулю порізати дрібно, обсмажити на розігрітій пательні в олії до золотистого кольору, з’єднати з рисом та рибною масою.
- До фаршу додати яйця, посолити, поперчити, добре вимішати.
- Формувати невеликі котлетки довільної форми, панірувати в кукурудзяному борошні.
- Обсмажити рибні котлети на розігрітій пательні з додаванням олії.
- Подавати котлети з рибних консервів з картоплею, гречкою або овочево-грибним рагу. Чудово смакують із салатом зі свіжих овочів, з томатним соусом або соусом тартар.
- Порада від ЇСТИ: рибні котлети за цим рецептом можна приготувати на парі – так вони не вбиратимуть багато олії, як при смаженні, а консистенція їх стане ще ніжнішою.
Спробуйте ще приготувати гречано-грибні котлети.
Сподобався рецепт котлет із рибних консервів? Маєте у своєму кулінарному арсеналі ще кілька “консервних” варіантів? Опишіть їх у коментарях.