Свиняча шинка в торбинці
Найдієтичніший з усіх рецептів шинки. Щоб страва була соковитою, обирайте м’ясо свіже, а не розморожене. Найкраще – з шиї, яка має неоднорідну структуру і прошарки жиру. Така шинка обов’язково вдасться!
Також спробуйте приготувати печену свинячу шинку.
Directions
- М’ясо натерти сіллю, перцем, нашпигувати часником, покласти в целофановий пакет, випустити повітря.
- Щільно зав’язати, покласти у ще один пакет.
- У каструлю налити води. Варити м’ясо в кульках упродовж 1 год.
- Підсмажити на сковорідці з обох боків до золотистої шкірочки або запекти у духовці за високої температури.
- Покласти шинку під гніт на ніч охолоджуватися.
Рекомендуємо також рецепт сиро-в’яленої полядвиці.
Якщо вам сподобався рецепт шинки вареної у торбинці, напишіть про це в коментарях та поширте у соцмережах для друзів.