Свиняча шинка в торбинці

Найдієтичніший з усіх рецептів шинки. Щоб страва була соковитою, обирайте м’ясо свіже, а не розморожене. Найкраще – з шиї, яка має неоднорідну структуру і прошарки жиру. Така шинка обовязково вдасться!

Ingredients

  • 1 кг свинини

  • 6 зубців часнику

  • сіль

  • перець

  • лавровий лист.

Також спробуйте приготувати печену свинячу шинку.

Directions

  • М’ясо натерти сіллю, перцем, нашпигувати часником, покласти в целофановий пакет, випустити повітря.
  • Щільно зав’язати, покласти у ще один пакет.
  • У каструлю налити води. Варити м’ясо в кульках упродовж 1 год.
  • Підсмажити на сковорідці з обох боків до золотистої шкірочки або запекти у духовці за високої температури.
  • Покласти шинку під гніт на ніч охолоджуватися.

Рекомендуємо також рецепт сиро-в’яленої полядвиці.

Якщо вам сподобався рецепт шинки вареної у торбинці, напишіть про це в коментарях та поширте у соцмережах для друзів.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора