11.09.2015

Солодкий плов із сухофруктами

Ця незвичайна страва неодмінно сподобається дітям. Тому збережіть рецепт солодкого плову і приготуйте на якесь дитяче свято. До речі, сухофрукти можна брати і інші – ті, які до смаку вам і вашим малюкам. А ще спробуйте полити готову страву медом або згущеним молоком. Байдужим не залишиться ніхто!

Інгредієнти для страви

  • 1,5 склянки рису

  • 2 морквини

  • 100 грамів кураги

  • 100 грамів родзинок

  • 100 грамів вершкового масла

  • цукор за смаком

Можна ще приготувати плов з куркою і виноградом.

Як приготувати солодкий плов

  • Моркву почистити і порізати соломкою. Підсмажити у вершковому маслі.
  • Додати промиті родзинки, порізану на шматочки курагу.
  • Через 4-5 хвилин у сковороду всипати промитий (можна попередньо замочений) рис і все розмішати.
  • Додати окропу стільки, щоб за об’ємом води було удвічі більше, ніж всього іншого.
  • Тушкувати, поки рис не стане готовий.

    За бажанням можна досолодити.

Радимо також рецепт різотто з грибами.

Маєте якісь пропозиції щодо рецепту солодкого плову із сухофруктами? Розкажіть про них у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.