Сирний пиріг «Корівка» у мультиварці

Поділитись публікацією:

Рецепт шоколадно-сирного пирога, який можна приготувати і в духовці, але в мультиварці він виходить ніжнішим. У будь-якому разі вирішувати вам. Головне – добрий кисломолочний сир, адже саме він грає в цьому пляцку роль першої скрипки. Найкраще – домашній, найвищої жирності.

Інгредієнти для сирного пирога

Рекомендуємо також приготувати львівський сирник у мультиварці.

Як приготувати сирник «Корівка» в мультиварці

  • М’яке вершкове масло розтерти з цукром, додати 1 яйце, розпушувач, какао.
  • Додати просіяне борошно і замісити тісто. Покласти його в торбинку і поставити в холодильник на 30-60 хвилин.
  • Сир, сметану, цукор, ванільний цукор, яйця і крохмаль добре розтерти або збити у блендері.
  • Дістати тісто і розділити його на дві нерівні частини (2/3 і 1/3).
  • Більшу частину розкачати в коло і викласти у змащену маслом мультикастрюлю. Руками зробити бортики приблизно 4-5 см. Вилити на корж сирну масу.
  • Решту тіста порвати на шматочки довільної величини і викласти зверху.
  • Мультиварку увімкнути, обрати режим «випічка», час 90 хв.
  • Після звукового сигналу про завершення приготування відкрити кришку і дати пирогу повністю охолонути в мультикаструлі.
  • Витягти сирний пиріг за допомогою контейнера для пароварки. Поставити в холодильник на годину для повного застигання сирної начинки.
  • Дістати, порізати на порційні шматочки.
  • Порада від ЇСТИ: якщо пекти цей шоколадно-сирний пиріг у духовці, то форма має бути діаметром 20-23 см, температура випікання 180 градусів, а час 45 хвилин.

Спробуйте також рецепт шоколадного брауні у мультиварці.

Якщо вам сподобався рецепт сирного пирога «Корівка» у мультиварці,якщо ви готуєте подібну випічку іншим способом, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...