11.05.2015

Щука, тушкована з хроном

Рецепт рибної страви, яка гідно прикрасить святковий стіл. Якщо мистецтва фарширування щуки ви ще не осягнули, спробуйте цю рибу приготувати з хроном. Це набагато простіше і до того ж дуже смачно.

Інгредієнти

  • 500 г щуки

  • 40 г вершкового масла

  • 0,5 скл. сметани

  • 0,5 кореня хрону

  • 1 ст. ложка оцту

  • 1 ч. ложка цукру

Спробуйте ще приготувати коропа з овочами.

Приготування

  • Щуку почистити, промити, нарізати порційними шматками, посолити.
  • Очищений хрін натерти і злегка підсмажити на вершковому маслі.
  • У добре змащену маслом каструлю викласти шматки щуки, зверху посипати підсмаженим хроном, залити сметаною й тушкувати на невеликому вогні.
  • Готову щуку перекласти в іншу посудину, а сметану, в якій вона тушкувалася, заправити вершковим маслом, оцтом і цукром.
  • Подаючи на стіл, щуку полити сметаною з хроном, в якій вона тушкувалася. На гарнір можна подати відварену картоплю.

Рекомендуємо також рецепт щуки, приготованої на багатті.

Якщо вам сподобався рецепт щуки, тушкованої з хроном, якщо ви готуєте цю рибу за власною методою, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.