Щука, тушкована з хроном
Рецепт рибної страви, яка гідно прикрасить святковий стіл. Якщо мистецтва фарширування щуки ви ще не осягнули, спробуйте цю рибу приготувати з хроном. Це набагато простіше і до того ж дуже смачно.
Ingredients
500 г щуки
40 г вершкового масла
0,5 скл. сметани
0,5 кореня хрону
1 ст. ложка оцту
1 ч. ложка цукру
Спробуйте ще приготувати коропа з овочами.
Directions
- Щуку почистити, промити, нарізати порційними шматками, посолити.
- Очищений хрін натерти і злегка підсмажити на вершковому маслі.
- У добре змащену маслом каструлю викласти шматки щуки, зверху посипати підсмаженим хроном, залити сметаною й тушкувати на невеликому вогні.
- Готову щуку перекласти в іншу посудину, а сметану, в якій вона тушкувалася, заправити вершковим маслом, оцтом і цукром.
- Подаючи на стіл, щуку полити сметаною з хроном, в якій вона тушкувалася. На гарнір можна подати відварену картоплю.
Рекомендуємо також рецепт щуки, приготованої на багатті.
Якщо вам сподобався рецепт щуки, тушкованої з хроном, якщо ви готуєте цю рибу за власною методою, будь ласка, напишіть про це в коментарях.