Салат з рисом і курячою печінкою

Це страва два в одному: і салат, і гарнір. Навіть якщо ви не дуже любите печінку, у такому вигляді вона вам сподобається.

Ingredients

  • 0,5 скл. довгозернистого рису

  • 350 г курячої печінки

  • 4 цибулини

  • 3 яйця

  • по 1 пучку кропу і зеленої цибулі

  • 4 ст. ложки майонезу

  • сіль, перець, тарталетки.

Directions

  • Рис зварити у підсоленій воді, промити під проточною водою. Цибулю дрібно порізати і посмажити на олії до золотистого кольору.
  • Зелену цибулю і кріп подрібнити, яйця відварити, дрібно натерти або порізати.
  • Печінку помити, почистити і відварити у підсоленій воді з лавровим листком та кількома горошинами духмяного перцю, остудити, потерти або дрібно порізати.
  • Усі складники перемішати, начинити салатом тарталетки, посипати подрібненою цибулею.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора