Салат з рисом і курячою печінкою
Це страва два в одному: і салат, і гарнір. Навіть якщо ви не дуже любите печінку, у такому вигляді вона вам сподобається.
Ingredients
0,5 скл. довгозернистого рису
350 г курячої печінки
4 цибулини
3 яйця
по 1 пучку кропу і зеленої цибулі
4 ст. ложки майонезу
сіль, перець, тарталетки.
Directions
- Рис зварити у підсоленій воді, промити під проточною водою. Цибулю дрібно порізати і посмажити на олії до золотистого кольору.
- Зелену цибулю і кріп подрібнити, яйця відварити, дрібно натерти або порізати.
- Печінку помити, почистити і відварити у підсоленій воді з лавровим листком та кількома горошинами духмяного перцю, остудити, потерти або дрібно порізати.
- Усі складники перемішати, начинити салатом тарталетки, посипати подрібненою цибулею.