23.09.2015

Салат з пекінської капусти з копченою скумбрією

Копчену рибу нечасто додають у салати. Тому така страва викличе особливий інтерес. Готувати її досить швидко, рецепт простий, а складники цілком доступні. Скуштуйте!

Інгредієнти для салату

  • 1 копчена скумбрія

  • 0,5 пекінської капустини

  • по 1 цибулині, морквині і перчині

  • 3 ст. ложки оцту

  • по 1 ч. ложці гірчиці та цукру

  • 5 ст. ложок олії, сіль, перець, зелень.

Рекомендуємо приготувати салат з ананасів і пекінської капусти “Хризантема”.

Як приготувати салат з копченою скумбрією

  • Капусту дрібно нашаткувати, цибулю і перець порізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити.
  • Скумбрію почистити від шкірки і кісток, філе порізати шматочками. Приготувати заправку: гірчицю, цукор, сіль, перець, оцет і олію збити до утворення однорідної емульсії.
  • Змішати усі овочі, рибу і заправку, готовий салат  притрусити січеною зеленню.
  • Прикрасити сіткою з майонезу, огірками і креветками.

Скуштуйте також фаршировану скумбрію.

Якщо вам сподобався рецепт салату з пекінської капусти з копченою скумбрією, розкажіть про нього друзям у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.