Салат з пекінської капусти з копченою скумбрією
Копчену рибу нечасто додають у салати. Тому така страва викличе особливий інтерес. Готувати її досить швидко, рецепт простий, а складники цілком доступні. Скуштуйте!
Інгредієнти для салату
1 копчена скумбрія
0,5 пекінської капустини
по 1 цибулині, морквині і перчині
3 ст. ложки оцту
по 1 ч. ложці гірчиці та цукру
5 ст. ложок олії, сіль, перець, зелень.
Рекомендуємо приготувати салат з ананасів і пекінської капусти “Хризантема”.
Як приготувати салат з копченою скумбрією
- Капусту дрібно нашаткувати, цибулю і перець порізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити.
- Скумбрію почистити від шкірки і кісток, філе порізати шматочками. Приготувати заправку: гірчицю, цукор, сіль, перець, оцет і олію збити до утворення однорідної емульсії.
- Змішати усі овочі, рибу і заправку, готовий салат притрусити січеною зеленню.
- Прикрасити сіткою з майонезу, огірками і креветками.
Скуштуйте також фаршировану скумбрію.
Якщо вам сподобався рецепт салату з пекінської капусти з копченою скумбрією, розкажіть про нього друзям у соцмережах.