Салат з капусти з болгарським перцем

Взимку такий салат – знахідка: зварив картоплю чи макарони, відкрив баночку – й обід готовий. Занотовуйте рецепт!
Інгредієнти для салату з капусти
1 кг болгарського перцю
по 0,5 кг помідорів, цибулі та моркви
1 ст. ложка цукру
1 ч. ложка солі
2 горошини духмяного перцю
3 ст. ложки олії
1 ст. ложці 9% оцту.
Приготуйте також салат з помідорами та квасолею на зиму.
Як приготувати салат з капусти з перцем
- Овочі нашаткувати, скласти в миску, перемішати, щільно вкласти у півлітрові банки.
- Зверху всипати всі спеції, накрити кришкою.
- Стерилізувати 35 хвю, закрутити і накрити ковдрою.
Скуштуйте також салат з помідорами та грибами.
Сподобався рецепт салату з капусти з болгарським перцем – прокоментуйте та розкажіть про це друзям!