09.09.2015

Салат з капусти з болгарським перцем

Взимку такий салат – знахідка: зварив картоплю чи макарони, відкрив баночку – й обід готовий. Занотовуйте рецепт!

Інгредієнти для салату з капусти

Приготуйте також салат з помідорами та квасолею на зиму.

Як приготувати салат з капусти з перцем

  • Овочі нашаткувати, скласти в миску, перемішати, щільно вкласти у півлітрові банки.
  • Зверху всипати всі спеції, накрити кришкою.
  • Стерилізувати 35 хвю, закрутити і накрити ковдрою.

Скуштуйте також салат з помідорами та грибами.

Сподобався рецепт салату з капусти з болгарським перцем – прокоментуйте та розкажіть про це друзям!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.