18.08.2015

Салат з помідорами та квасолею на зиму

Яскравий томатний смак з квасолевими нотками. Цей кисло-солодкий салатик смакуватиме і до основної страви, і як соус до макаронів, і у якості заправки до червоного борщу.

Інгредієнти для салату з квасолею

  • 3 кг помідорів

  • 1 кг моркви

  • 1 кг цибулі

  • 0,5 кг болгарського перцю

  • 0,5 л рафінованої олії

  • 4 склянки відвареної квасолі

  • 3 ст. ложки цукру

  • 2 ст. ложки солі

  • чорний мелений перець.

Приготуйте також салат з помідорів та печериць.

Як приготувати помідорово-квасолевий салат на зиму

  • Помідори порізати кубиками, цибулю та перець півкільцями, моркву потерти на грубу тертку.
  • У глибоку посудину влити олію. Коли добре розігріється, додати цибулю та моркву. Потушкувати 10 хвилин.
  • Додати подрібнені помідори, перець та квасолю.
  • Всипати сіль, цукор, мелений чорний перець.
  • Довести до кипіння. Варити на маленькому вогні протягом 2 годин. Час від часу помішувати.
  • Киплячий салат розкласти в стерильні банки, закрити кришками, вкутати до повного вистигання.

Рекомендуємо ще заготовити на зиму мариновані помідори.

Якщо вам вдався і посмакував рецепт салату з квасолею та помідорами на зиму, будь ласка, повідомте про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.