Рулетики з болгарського перцю

Ця закуска особливо ефектно виглядатиме на вашому столі, якщо перці будуть різнокольорові. З начинкою ж можна експериментувати. Її смак лише покращиться, якщо додати, наприклад, гриби чи копчену шинку.
Інгредієнти для страви
3 штуки болгарського перцю
100 грамів кисломолочного сиру
100 грамів твердого сиру
2 зубки часнику
сіль, перець
Можна також приготувати рулетики із млинців.
Як приготувати рулетики з перцю
- Цілі перці покласти у духовку, розігріту до 180 градусів, і витримати їх хвилин 20. Вийняти з духовки і покласти у поліетиленовий пакет.
- Коли перці охолонуть, вийняти їх з пакета, зняти шкірку, розрізати кожен на 4 частини, почистити від насіння і плодоніжок.
- Кисломолочний і твердий сир разом змолоти на блендері, посолити, поперчити, заправити часником.
- На кожну четвертинку перцю класти чайну ложку начинки і скручувати рулетиком. Кожен рулет скріпити зубочисткою, яку потім вийняти.
- Посипати зеленню.
Спробуйте ще рецепт салату з помідорами, грибами і болгарським перцем.