Рулетики з болгарського перцю

Ця закуска особливо ефектно виглядатиме на вашому столі, якщо перці будуть різнокольорові. З начинкою ж можна експериментувати. Її смак лише покращиться, якщо додати, наприклад, гриби чи копчену шинку.

Інгредієнти для страви

Можна також приготувати рулетики із млинців.

Як приготувати рулетики з перцю

  • Цілі перці покласти у духовку, розігріту до 180 градусів, і витримати їх хвилин 20. Вийняти з духовки і покласти у поліетиленовий пакет.
  • Коли перці охолонуть, вийняти їх з пакета, зняти шкірку, розрізати кожен на 4 частини, почистити від насіння і плодоніжок.
  • Кисломолочний і твердий сир разом змолоти на блендері, посолити, поперчити, заправити часником.
  • На кожну четвертинку перцю класти чайну ложку начинки і скручувати рулетиком. Кожен рулет скріпити зубочисткою, яку потім вийняти.
  • Посипати зеленню.

Спробуйте ще рецепт салату з помідорами, грибами і болгарським перцем.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора