29.09.2015

Рис з овочами «З секретом»

Рис з овочами – чудовий гарнір до будь-якого м’яса, а для тих, хто на дієті, – самостійна страва. Рецепт цього рису – особливий, бо містить пиво, яке надає гарніру незвичайного аромату. Скуштуйте!

Інгредієнти для рису з овочами

  • 0,5 скл. світлого пива

  • 200 г рису

  • 1 цибулина

  • 2 перчини

  • 100 г кукурудзи

  • 4 ст. ложки масла

  • перець чорний мелений, сіль.
     

Радимо також приготувати рисові оладки з сиром.

Як приготувати рис з овочами "З секретом"

  • Рис зварити у підсоленій воді, відкинути на друшляк, якщо є зайва рідина.
  • Цибулю, перець нарізати кубиками, обсмажити на олії, посолити, поперчити, залити пивом і тушкувати 10 хв на малому вогні.
  • Перемішати овочі з рисом і прогріти, додати кукурудзу.
  • При подачі посипати зеленню.

Скуштуйте також рисовий салат з перцем та помідорами на зиму.

Якщо вам сподобався рецепт рису з овочами “З секретом”, напишіть про це у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.