Святкові м’ясні кульки в тісті
Перед святом кожна господиня мастить собі голову: що б такого приготувати? Годі перейматися цієї проблемою. Беріть на озброєння рецепт м’ясних кульок – і всі будуть задоволені!
Інгредієнти для м’ясних кульок
Радимо також приготувати крабові кульки.
Як приготувати святкові м’ясні кульки в тісті
- Змішати фарш із яйцями, сухарями, додати приправи (дрібно нарізати цибулю, часник і зелень, сіль, перець, тертий мускатний горіх, кмин).
- Із маси сформувати невеликі кульки і обкачати в сухарях.
- Для тіста білки збити в міцну густу піну. Окремо змішати жовтки з іншими складниками, а обережно ввести туди добре збиті білки і вимішати ложкою або лопаткою.
- Кульки фаршу вмочити в рідке тісто і обсмажити до золотистого кольору.
- Подавати гарячими з картоплею та салатами.
Скуштуйте також золотисті картопляні кульки.
Сподобався рецепт святкових м’ясних кульок у тісті? Напишіть про це у коментарях.