27.08.2015

Салат із консервованого тунця «Квітка»

Цей оригінальний салатик матиме ефектний вигляд на столі, а своїм смаком потішить навіть гурманів. Зберігайте рецепт, виручатиме неодноразово.

Інгредієнти для салату

  • 1 банка консервованого тунця

  • 200 г кукурудзи

  • 200 г вареної квасолі

  • 3 помідори

  • 3 огірки

  • 2 болгарських перці

  • 1 цибуля-порей

  • майонез, сіль

  • Для прикраси:
  • жовток

  • шпинат

  • філе соленої риби

Приготуйте також салат зі шпарагівки.

Приготування

  • Як приготувати салат із консервованого тунця Огірки, помідори, порей помити і обсушити. Огірки та помідори нарізати кубиками, порей – кільцями.
  • Болгарський перець помити, почистити і нарізати кубиками. Петрушку дрібно посікти. З тунця та кукурудзи злити рідину, тунець розім’яти виделкою.
  • Салат викладати шарами: квасоля, майонез, кукурудза, майонез, тунець, цибуля-порей, петрушка, помідори (трошки посолити), майонез, болгарський перець, огірки (трохи посолити).
  • Верх салату добре змастити майонезом, прикрасити потертим вареним жовтком, листям шпинату і квітами з соленої риби. Дати настоятися 1 год в холодильнику.

Скуштуйте також салат із язика.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.