Салат із консервованого тунця «Квітка»
Цей оригінальний салатик матиме ефектний вигляд на столі, а своїм смаком потішить навіть гурманів. Зберігайте рецепт, виручатиме неодноразово.
Інгредієнти для салату
1 банка консервованого тунця
200 г кукурудзи
200 г вареної квасолі
3 помідори
3 огірки
2 болгарських перці
1 цибуля-порей
майонез, сіль
- Для прикраси:
жовток
шпинат
філе соленої риби
Приготуйте також салат зі шпарагівки.
Directions
- Як приготувати салат із консервованого тунця Огірки, помідори, порей помити і обсушити. Огірки та помідори нарізати кубиками, порей – кільцями.
- Болгарський перець помити, почистити і нарізати кубиками. Петрушку дрібно посікти. З тунця та кукурудзи злити рідину, тунець розім’яти виделкою.
- Салат викладати шарами: квасоля, майонез, кукурудза, майонез, тунець, цибуля-порей, петрушка, помідори (трошки посолити), майонез, болгарський перець, огірки (трохи посолити).
- Верх салату добре змастити майонезом, прикрасити потертим вареним жовтком, листям шпинату і квітами з соленої риби. Дати настоятися 1 год в холодильнику.
Скуштуйте також салат із язика.